Tres ferits en un accident de trànsit a la carretera de Sant Boi a Sant Vicenç dels Horts

L’accident s’ha produït cap a tres quarts de vuit del matí a la carretera BV-2002. Una persona ha quedat atrapada a l’interior d’un vehicle. Els tres ferits han estat traslladats a centres hospitalaris.

Una persona ha quedat atrapada a l’interior d’un dels vehicles // Bombers

Un accident de trànsit ha deixat aquest matí de dimecres tres persones ferides. L’incident s’ha produït cap a tres quarts de vuit a la carretera BV-2002, al quilòmetre 6,5 que pertany al terme municipal de Sant Boi de Llobregat. Segons han informat fonts de Bombers a Sant Boi Diari, la col·lisió s’ha produït de manera frontolateral entre ambdós turismes.

Segons apunten els Bombers, hi ha hagut tres persones ferides lleus, dues que han pogut sortir pel seu propi peu dels vehicles col·lidits i una tercera persona que ha quedat atrapada a l’interior d’un dels turismes. A la zona dels fets s’han desplaçat quatre unitats de Bombers, que han rescatat a la persona que s’havia quedat atrapada, i quatre dotacions del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

Les tres persones ferides actualment es troben en bon estat i han estat traslladades a diferents centres hospitalaris de la zona. Dos ferits lleus han estat derivats a l’hospital de Sant Boi i un ferit menys greu a l’hospital de Bellvitge.

Recomanacions personalitzades