La UE Santboiana jugarà la final per l’ascens a la Divisió d’Honor B Femenina

El sènior femení guanya contra Universidad Católica de Valencia, a les semifinals de la promoció (28-7). Jabatas de Móstoles serà el rival per pujar de categoria aquest diumenge al Baldiri Aleu.

Instant del partit // Jordi Elías – UE Santboiana

La Santboiana disputarà la final per l’ascens a la Divisió d’Honor B Femenina, després de la victòria davant Universidad Católica de Valencia a les semifinals de la promoció (28-7).

El primer temps ha estat dominat pel sènior femení del degà i ha aconseguit tres marques per mitjà de Núria Jou, Magalí Martínez i Judit Corral. Cap ha pogut ser transformada. Al descans, 15-0.

A la segona meitat, l’equip de Sant Boi ha ampliat l’avantatge fins al 21-0 gràcies a dos cops de càstig passats per Ona Monés. El conjunt valencià ha retallat la diferència amb un assaig de càstig, però una marca d’Anna Puig transformada per Monés ha tornat a deixar la distància en 21 punts al final del partit.

Jabatas de Móstoles serà el rival de la Santboiana a la final aquest diumenge, al Baldiri Aleu, a partir de les dotze del migdia. Després de ser campió de Catalunya i passar dues eliminatòries de la promoció, l’equip femení del degà pot certificar l’ascens de categoria en cas de victòria.

Recomanacions personalitzades