La UE Santboiana femenina segueix en la lluita per l’ascens

El sènior femení del degà aconsegueix la victòria contra Universitario Bilbao, als quarts de final de la promoció per pujar a la Divisió d’Honor B (17-5). Universidad Católica de Valencia és el proper rival.

Instant dels quarts de final al Baldiri Aleu // Dani Soneira

Triomf de la UE Santboiana al Baldiri Aleu i es manté en la lluita per pujar a la Divisió d’Honor B. El sènior femení del degà s’ha imposat a Universitario Bilbao (17-5), als quarts de final de la promoció d’ascens.

El primer temps ha estat molt igualat i les defenses dels dos equips s’han imposat als atacs. Només un assaig de Martina Badia en els darrers instants ha desequilibrat el resultat al descans (5-0).

A la segona part, les santboianes s’han escapat al marcador. Dues marques de Judit Corral i Claudia Pérez, més una transformació d’Ona Monés, han situat el 17-0. Sarai Bengoa ha establert el 17-5 definitiu amb un assaig, que no ha estat transformat, per part del conjunt basc.

La Santboiana tornarà a jugar a casa una de les semifinals, contra Universidad Católica de Valencia, el proper diumenge a partir de les dotze del migdia. CEFA-Unizar de Saragossa i Jabatas de Móstoles disputaran l’altra semifinal.

Recomanacions personalitzades