Les santboianes Vega, Rubia i Mendoza van a les llistes de les eleccions al Parlament de Catalunya

Laure Vega es posiciona com a número 2 de la llista de la CUP per la província de Barcelona. María Rubia és la número 38 del PSC i la regidora Mireia Mendoza entra a la llista d’ERC com a número 78.

D’esquerra a dreta Mireia Mendoza (ERC), María Rubia (PSC) i Laure Vega (CUP) // Imatges d’arxiu

Falten pocs dies per a les eleccions al Parlament de Catalunya del pròxim 12 de maig i els partits es troben immersos en una intensa campanya. En aquesta ocasió, tres dones santboianes van a les llistes de diferents partits presentant-se per la província de Barcelona.

Una de les polítiques santboianes més reconegudes és Laure Vega, que va ser la número dos a les llistes de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) a Sant Boi de Llobregat per les darreres eleccions municipals del 28M i a les eleccions generals del 23 de juliol. Ara, torna a repetir com a número 2 per Barcelona al parlament de Catalunya.

Per altra banda, María Rubia és secretària de Diversitat Cultural del PSC de Sant Boi cofundadora del grup de Treball d’Antiracisme del PSC i presidenta de l’Associació Intercultural Nakeramos. Rubia ja va formar part de la llista de Salvador Illa als darrers comicis al parlament l’any 2019 i ara torna a repetir en la candidatura socialista com a número 38.

Finalment, també entra a les llistes dels comicis al parlament per ERC la santboiana Mireia Mendoza, qui actualment és Secretària d’Organització de la secció local del partit i regidora de l’Ajuntament. Mendoza entra a formar part de la llista d’Aragonès com a número 78.

Recomanacions personalitzades