Pau Capell guanya la Trail Menorca Costa Sud

L’ultrafondista santboià aconsegueix la victòria a la cursa de 85 quilòmetres amb un temps de 6 hores, 59 minuts i 49 segons.

El santboià Pau Capell guanya a Menorca // Marcos Cabrera

Pau Capell s’ha emportat la victòria a la Trail Menorca Costa Sud, en el seu retorn a les Illes Balears.

El recorregut de la modalitat en la qual ha participat el corredor santboià ha constat de 85 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell positiu amb la sortida a Es Castell i l’arribada a Ciutadella. Capell ha aconseguit el triomf amb una marca de 6 hores, 59 minuts i 49 segons. Guillem Caldés, segon, i Enric Pons, tercer, han completat el podi. La també catalana Claudia Tremps ha guanyat en la categoria femenina.

La Trail Menorca Costa Sud passa per localitzacions com Es Castell, Ciutadella, Cala Galdana, Son Saura, Cap d’Artrutx, Cala Mitjana, Cales Coves, Son Bou o Cala en Porter en un entorn idílic de l’illa balear.

Capell, que el 2023 va aconseguir el triomf a la Trail Menorca Costa Nord, ara ha guanyat a la Costa Sud.

Recomanacions personalitzades