Marc Gasol és una llegenda dels Memphis Grizzlies

El club de l’estat de Tennessee ha retirat la samarreta amb el nom i el número que va portar el santboià entre el 2008 i el 2019.

Imatge d’arxiu de l’acte de la retirada // Bàsquet Girona

L’any passat va ser la cerimònia de la retirada de la samarreta de Pau Gasol a Los Angeles i en el 2024 li ha tocat al seu germà Marc a Memphis.

Els Grizzlies han retirat la samarreta de Gasol amb el número 33 després del partit de l’NBA contra els Sixers de Philadelphia al FedEx Forum de Memphis. L’esportista santboià va jugar entre el 2008 i el 2019 al club de l’estat de Tennessee, i va ser important en les classificacions pel play-off. Posteriorment, l’actual president del Bàsquet Girona de la Lliga ACB va fitxar pels Toronto Raptors i va guanyar l’anell de campió.

Després de l’acte a Memphis, Pau i Marc Gasol són els primers germans i exjugadors de l’NBA en rebre un homenatge especial d’aquestes característiques.

Gasol va anunciar la seva retirada al mes de febrer del 2024 després d’una trajectòria exitosa a les pistes de bàsquet, tant en els clubs com en la selecció espanyola.

Recomanacions personalitzades