La Santboiana no pot amb El Salvador

El degà cau contra l’equip de Valladolid al Baldiri Aleu, en l’última jornada de la segona fase de la Divisió d’Honor, i acaba sisè (13-37). En canvi, grans resultats del sub-23 masculí i del sènior femení.

Imatge del partit // Jordi Elías – UE Santboiana

La UE Santboiana ha perdut davant El Salvador de Valladolid (13-37) al Baldiri Aleu, en l’última jornada de la segona fase de la Divisió d’Honor. Després d’aquesta desfeta, el degà acaba sisè a la classificació.

El primer temps ha finalitzat amb avantatge visitant (10-16) amb un assaig de Facu Domínguez i una transformació i un cop de càstig passats per Pepe de la Torre. Una marca transformada i tres cops de càstig passats per part dels de Pucela.

A la represa, el conjunt castellà ha sentenciat el partit després de tres marques transformades. El degà només ha fet tres punts a partir d’un cop de càstig passat per De la Torre.

Des de la victòria a Alcobendas en la primera jornada, els catalans han sumat quatre derrotes seguides. L’equip santboià no ha aprofitat l’oportunitat per ser quart i ha acabat a la sisena posició amb 33 punts.

El sub-23 masculí es classifica per a les semifinals

L’equip sub-23 de la Santboiana jugarà les semifinals de la Lliga Nacional sub-23 després de la victòria davant l’Alcobendas als quarts de final per 31-19.

Partit entre el segon del grup B i el tercer del grup A, que s’ha decidit a favor dels catalans amb cinc assajos i tres transformacions. Per la seva part, els madrilenys han sumat tres marques i dues transformacions. Víctor i Albert Rodríguez, Rhys Chambers i Óscar Lorenzo han estat els anotadors santboians al Baldiri Aleu.

Amb aquest triomf, el sub-23 santboià tanca la temporada invicte a casa i s’enfrontarà al Pozuelo a Madrid per un lloc a la gran final.

La Santboiana torna a la final de la Divisió d’Honor Catalana Femenina

Per la seva part, el sènior femení ha accedit a una nova final de la Divisió d’Honor Catalana després de guanyar l’Andorra a les semifinals per 40-17.

El degà ha aconseguit sis marques i cinc transformacions en la victòria al Baldiri Aleu contra l’equip del Principat, que ha sumat tres assajos i una transformació. Olga Martínez, Laia Catà, Anna Puig i Ona Monés han estat les anotadores locals.

La Santboiana tornarà a jugar la gran final contra el Poble Nou, en la reedició del partit pel títol de la temporada passada.

Recomanacions personalitzades