La UE Santboiana comença la segona fase de la Divisió d’Honor a Alcobendas

El degà visita la localitat del nord de Madrid, per disputar a Las Terrazas la primera jornada del segon tram de la competició, el proper cap de setmana.

Imatge de Las Terrazas // Cedida per l’Alcobendas Rugby

La UE Santboiana comença la segona fase de la Divisió d’Honor amb la visita a Las Terrazas per jugar contra l’Alcobendas el proper cap de setmana.

Catalans i madrilenys s’han enfrontat en la primera volta al Baldiri Aleu, amb victòria de l’Alcobendas, en l’única derrota del degà a casa. Els dos conjunts han acabat empatats a 28 punts, a la cinquena i quarta posició de la classificació.

Instant del partit de la primera fase al Baldiri Aleu // Dani Soneira

Burgos, VRAC, El Salvador i Ciencias són els altres equips que han quedat entre els sis primers classificats a la primera fase i seran rivals de la Santboiana en aquest tram abans de les eliminatòries pel títol de lliga. VRAC, Burgos i El Salvador al Baldiri Aleu, i Ciencias a domicili.

Complutense Cisneros, Barça Rugbi, Les Abelles, Belenos, Ordizia i Pozuelo RU competiran a l’altre grup. Els dos primers de la segona fase jugaran el play-off, el penúltim disputarà la promoció de permanència i el cuer baixarà a la Divisió d’Honor B.

Recomanacions personalitzades