L’Ajuntament dona 90 beques de formació a joves santboians per millorar les seves oportunitats laborals

La majoria dels ajuts serviran per adquirir material informàtic dedicat a l’estudi, finançar activitats formatives i facilitar la mobilitat per estudiar o treballar.

Acte d’entrega de les Beques Joves a Cal Ninyo // Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

L’Ajuntament de Sant Boi ha destinat 30.000 euros a gairebé un centenar de beques destinades a la formació de joves d’entre 16 i 35 anys. En aquesta edició de les Beques Joves s’han concedit un total de 90 ajuts en un acte celebrat el passat 17 de gener a Cal Ninyo que va comptar amb la presència de la tinenta d’Alcaldia d’Igualtat i Ciutat Cohesionada, María Valencia, i el regidor de Joventut, Marc Aguilà.

Els ajuts, que l’Ajuntament atorga des de l’any 2013, estan destinats a promoure la formació i l’accés al món laboral dels joves així com promoure els processos d’emancipació i la igualtat d’oportunitats. Del total dels ajuts concedits en aquesta convocatòria 37 serviran per adquirir material informàtic per l’estudi, 28 serviran per finançar activitats formatives i un total de 20 beques es destinaran a la mobilitat d’estudis, laboral o per fer un voluntariat.

A més, també s’han concedit una sèrie de beques a mares joves per afavorir la conciliació de la vida familiar amb la formació i l’ocupació, i beques per a projectes de persones joves amb diversitat funcional.

Recomanacions personalitzades