L’Ajuntament de Sant Boi convoca el I Premi Manel Esteller d’Iniciació a la Recerca Biomèdica

El premi, convocat conjuntament amb l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras, fomenta la investigació biomèdica sobre el càncer i està adreçat a investigadors predoctorals. El guanyador s’incorporarà a l’IJC per iniciar la seva carrera científica sota la direcció del doctor Manel Esteller.

L’alcaldessa, Lluïsa Moret, amb la ministra de Ciència i Innovació , Diana Morant, i el doctor Manel Esteller a la presentació de la convocatòria del premi // Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

L’Ajuntament de Sant Boi, juntament amb l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras (IJC), convoca el I Premi Manel Esteller d’Iniciació a la Recerca Biomèdica, un premi adreçat a investigadors predoctorals per a la recerca biomèdica sobre el càncer. La finalitat del premi és donar suport a noves vocacions en l’àmbit de recerca i fomentar la investigació sobre el càncer, fent especial èmfasi en la leucèmia i altres tipus d’hemopaties malignes.

La persona guanyadora del guardó rebrà una dotació econòmica de 40.000 euros per finançar els dos primers anys de la seva tesi doctoral. A més, el guanyador o guanyadora s’incorporarà a l’IJC per iniciar la seva carrera científica sora la direcció del doctor Manel Esteller.

Requisits de participació

Per poder concórrer al premi cal que els investigadors interessats hagin finalitzat estudis de grau en Medicina, Farmàcia, Ciències Biomèdiques o altres titulacions derivades amb una nota mitjana mínima de 6,5 a l’expedient. A més, cal que acreditin en el moment de presentar la sol·licitud que es troben en possessió d’un títol de màster o que estan matriculats en el curs 2023-24 en un màster universitari oficial que doni accés a un programa de doctorat.

Amb aquesta convocatòria l’Ajuntament vol donar continuïtat a la trajectòria històrica del municipi vinculada amb la salut i refermar el compromís amb la innovació científica, el talent jove i la formació especialitzada.

Recomanacions personalitzades