Nou èxit de l’Euro Baseball Winter League amb la participació de tres jugadors del CBS Sant Boi

Diego Alcalá, Anderson D. Zambrano i Juan M. López han format part dels 51 esportistes de la tercera edició de l’esdeveniment, que s’ha tornat a celebrar al municipi canari del Puerto de la Cruz (Tenerife).

Imatge dels jugadors espanyols // Cedida per Fanclub Deutsche Baseball Nationalmannschaft – Fanclub Baseball Deutschland

Els jugadors del CBS Sant Boi Diego Alcalá, Anderson D. Zambrano i Juan M. López han jugat la tercera edició de l’Euro Baseball Winter League a la localitat canària del Puerto de la Cruz (Tenerife).

Blue Lions, Red Bulls i Golden Stars han estat els equips participants, formats per jugadors espanyols i de la resta d’Europa. 51 esportistes han disputat el torneig, on Red Bulls han tornat a ser campions, Golden Stars els segons i Blue Lions els tercers. Alcalá, Zambrano i López han representat el Sant Boi a Tenerife.

Tenerife Marlins, Astros Valencia, Miralbueno Zaragoza, Viladecans o Béisbol Navarra són alguns dels altres conjunts de la lliga espanyola que han aportat esportistes a l’Euro Baseball Winter League 2023.

Imatge de tots els participants // Cedida per Fanclub Deutsche Baseball Nationalmannschaft – Fanclub Baseball Deutschland

L’esdeveniment ha estat organitzat per la Federació Espanyola de Beisbol i Softbol, WBSC Europe i la Federació Canària de Beisbol i Softbol a l’estadi Néstor Pérez Suárez del Puerto de la Cruz.

Un nou èxit d’aquest torneig clàssic del beisbol espanyol i europeu a Tenerife amb els talents de l’esport. També un cos tècnic format per membres importants.

Recomanacions personalitzades