El CBS Sant Boi acaba cinquè al Campionat d’Espanya sub-18 de softbol femení

L’equip, que ha superat la primera fase com a líder de grup, cau contra l’OBB Bizkorrak 14-10 al primer encreuament i es queda sense opcions de títol. Posteriorment, victòries contra Cambre i CBS Rivas.

Imatge d’un partit del Sant Boi // Sergio Berdasko – OBB Bizkorrak

El CBS Sant Boi ha acabat cinquè al Campionat d’Espanya sub-18 de softbol femení, que s’ha disputat a Sant Boi i Barcelona.

Victòries del Sant Boi contra el Capitalinos de Gran Canaria (8-1) i la EMBS Madrid (7-6) a la fase de grups. L’equip del Baix Llobregat, que ha passat com a primer classificat, s’ha quedat fora de les semifinals després de perdre davant l’OBB Bizkorrak per 14-10 al primer encreuament.

A la lluita per quedar entre el cinquè i el vuitè lloc, el conjunt santboià ha guanyat el primer partit contra el Cambre de La Corunya (9-8) i també el segon amb el CBS Rivas de Madrid (8-7).

Per la seva part, el Viladecans ha tornat a ser el campió després d’imposar-se a l’Izaga a la final per 12-3. El Dridma Rivas de Madrid ha tancat el podi amb el triomf 7-1 contra l’OBB al partit pel tercer i quart lloc.

Recomanacions personalitzades