El Santboià rebutja el comportament de Rubiales a la final del Mundial de futbol femení

El club de futbol critica amb duresa la «lamentable» actitud del president de la Federació en la celebració de la victòria de la Copa del Món.

Moment en el que Rubiales planta un petó a Jenni Hermoso // RTVE

El FC Santboià ha emès un comunicat en el qual manifesta «el rebuig més absolut al lamentable comportament» de Luis Rubiales, president de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), a la final del Mundial de futbol femení, on Espanya es va proclamar campiona per primera vegada.

«És un comportament que trenca els valors més elementals que tots volem transmetre a la societat i l’esport, i totalment incompatible amb el càrrec que ocupa», considera l’entitat de futbol santboiana en un comunicat, que se suma al posicionament d’altres clubs com el Getafe i el Sant Andreu, que també han criticat amb duresa el comportament de Rubiales i han demanat la seva dimissió o destitució.

L’onada de crítiques arriba després que el president de la Federació fes un petó a la boca a Jennifer Hermoso, jugadora de la selecció espanyola, per sorpresa i sense consentiment durant la celebració del títol mundial. El president de la RFEF, a més, va tenir una actitud obscena a la llotja de l’estadi portant-se les mans als genitals quan Espanya va marcar el gol clau.

Recomanacions personalitzades