Jaime Guerra és campió d’Espanya de salt de longitud

L’atleta de Sant Boi de Llobregat guanya la medalla d’or amb una millor marca personal, 8,14 metres, al Campionat d’Espanya a l’aire lliure de Torrent (València).

El santboià Jaime Guerra, al centre, a la primera posició del podi // RFEA

Jaime Guerra, atleta de Sant Boi de Llobregat, s’ha proclamat campió d’Espanya a l’aire lliure a València. L’esportista català, que pertany al Cornellà Atlètic, ha guanyat la medalla d’or en salt de longitud a la localitat valenciana de Torrent amb una millor marca personal: 8,14 metres.

L’atleta santboià ha aconseguit el seu primer títol en longitud, que s’uneix al de triple salt assolit el 2019. Héctor Santos, segon, i Eusebio Cáceres, tercer, han completat el podi. Guerra suma el gran resultat de València a la sisena plaça de l’Europeu d’Istanbul i a l’or guanyat al Campionat d’Espanya en pista coberta.

El proper repte del campió és el Mundial de Budapest (Hongria), que se celebra entre el 19 i el 27 d’agost.

Recomanacions personalitzades