Un incendi crema una zona de matolls al costat de l’escola Llor

L’avís de foc s’ha donat a les 18:25 hores i s’ha estabilitzat al voltant de les 20:30 hores. S’estimen danys en tres hectàrees de terreny. Els bombers de la Generalitat han activat 16 dotacions terrestres i mitjans aeris.

El foc s’ha desenvolupat a Ciutat Cooperativa // Bombers de la Generalitat de Catalunya

Un incendi forestal ha cremat matolls al costat de l’escola Llor, al barri de Ciutat Cooperativa. Agents Rurals ha estimat que el foc ha afectat tres hectàrees de terreny. Per la seva part, els Bombers han rebut l’avís a les 18:26 hores d’aquest dijous i s’han desplaçat al lloc del foc amb 16 dotacions terrestres i un helicòpter. A les 20:30 hores ja s’ha donat per estabilitzat.

A la nit es continuarà remullant la zona per evitar que el foc pugui revifar i s’ha demanat als residents d’una masia propera que es confinessin preventivament per la presència de fum. No hi ha hagut persones afectades i la via de Cornisa es mantindrà tallada fins a nou avís.

Els Bombers han informat Sant Boi Diari que el principal problema per a la seva extinció és la proximitat d’edificis i vehicles: «Hi ha naus i una masia a prop que dificulten la velocitat del treball», han aclarit. De fet, quan han arribat els efectius l’incendi ja estava totalment desenvolupat.

El foc s’ha desenvolupat a Ciutat Cooperativa // Bombers de la Generalitat de Catalunya

Recomanacions personalitzades