La UE Santboiana cau a Valladolid

Derrota de l’equip de Sergi Guerrero al camp del VRAC per 45-17 a la segona jornada del segon tram de la Divisió d’Honor.

Imatge de la primera fase // Jordi Elías – UE Santboiana

La UE Santboiana ha caigut al camp del VRAC Valladolid per 45-17 a la segona jornada de la segona fase de la Divisió d’Honor. El degà es queda amb 35 punts i és cinquè al grup A.

El primer temps ha estat igualat i la Santboiana ha arribat al descans dins del partit (17-7). A la represa, un parcial de 28-10 favorable al conjunt castellà ha estat definitiu de cara al desenllaç de l’enfrontament. Juanma Lescano, Hugo Pichot i Marcel Sirvent han estat els anotadors catalans al Pepe Rojo.

La Santboiana torna a jugar a Valladolid la propera jornada del grup A, davant El Salvador, en la tornada de la Supercopa d’Espanya. A l’anada, victòria catalana als xuts a pals.

El sub-23 guanya el líder i s’acosta a la primera posició

La Santboiana sub-23 continua invicte i està a prop del liderat del grup A de la Lliga Nacional. L’equip de Diego Godoy i Paco Baena s’ha imposat a Les Abelles (23-10) i és segon a dos punts del primer classificat.

Màxima igualtat a la primera part i s’ha arribat amb empat 10-10 al descans. A la represa, la Santboiana ha aconseguit un parcial de 13-0 per endur-se la victòria contra un rival directe. Álex Sánchez, Gabriel Nogales, Pedro Gómez i Beka Davitashvili han estat els anotadors catalans.

El sub-23 torna a jugar al Baldiri Aleu el proper cap de setmana contra el Fénix Zaragoza amb l’opció de situar-se líder del grup A.

Recomanacions personalitzades