La capitana santboiana Anna Puig torna a ser campiona d’Europa

Espanya, amb la jugadora de la UE Santboiana titular, revalida el títol per setena vegada consecutiva després de les victòries contundents contra Països Baixos i Suècia. Desè trofeu total de ‘Las Leonas’.

Anna Puig posa amb la copa // Unió Esportiva Santboiana

Anna Puig, capitana de la UE Santboiana, s’ha tornat a proclamar campiona d’Europa amb la selecció espanyola absoluta. ‘Las Leonas’ han sumat el seu desè títol i el setè de forma consecutiva en una fita històrica del rugbi femení estatal a nivell continental.

Espanya va guanyar el primer partit del Campionat d’Europa contra Països Baixos a Sitges de forma contundent per 70-0. La capitana del sènior femení del degà va ser titular.

‘Las Leonas’ també es van imposar clarament al segon enfrontament de l’Europeu, davant Suècia (90-5) a La Vila Joiosa, i Puig va tornar a ser titular amb l’equip de Juan González en una nova exhibició espanyola.

Recomanacions personalitzades