La Fira de la Puríssima 2022 rep més de 200.000 visites

L’organització de l’esdeveniment situa l’impacte econòmic de l’edició 2022 en uns deu milions d’euros.

Imatge de la Fira de la Puríssima 2022 // Cristina Diestro – Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

La Fira de la Puríssima Sant Boi de Llobregat 2022 ha rebut més de 200.000 visites, segons l’Ajuntament. L’organització de l’esdeveniment xifra l’impacte econòmic de la darrera edició en uns deu milions d’euros, ha explicat a través d’un comunicat.

Segons una enquesta encarregada per l’Ajuntament, el 46% de les més de 200.000 persones visitants procedeixen d’altres localitats. El 25% resideixen al Baix Llobregat, el 12% a la ciutat de Barcelona i el 9% a altres municipis de la província. També més del 20% arriben d’altres demarcacions de Catalunya i Espanya. El grau de fidelitat és alt, ja que dos de cada tres forans coneixien la fira per haver-hi assistit altres anys i el 80% afirmen que hi tornaran el 2023.

Imatge de la Fira de la Puríssima 2022 // Cristina Diestro – Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

L’organització de l’esdeveniment xifra l’impacte econòmic en uns deu milions d’euros, inclouent les despeses vinculades a la fira i les generades per les persones participants al recinte o la resta de la ciutat. La mitjana ha estat de 51,7 euros per assistent en alimentació, artesania i restauració. Per la seva part, dos de cada tres expositors afirmen que el nivell d’afluència a les seves parades ha estat elevat durant la fira.

Esdeveniment familiar

Els resultats posen de relleu el caràcter familiar de l’esdeveniment. El 43% de les visites es fan en família, el 33% amb amigues i amics i el 29% amb parella. Les motivacions són passejar (90%) i fer compres (48%).

Per últim, la Fira de la Puríssima té una valoració positiva de les persones enquestades amb una mitjana de 8,67 sobre 10. La seguretat i la neteja són els aspectes millor valorats, i el pitjor recau en l’aparcament. Els elements més ben puntuats, la Carpa Sostenible i el Mercadal Gastronòmic.

Recomanacions personalitzades