Àlex Pérez serà el candidat de Sant Boi En Comú a les eleccions municipals

El nou candidat dels comuns recull el testimoni de l’Alba Martínez i en Daniel Martínez, que renuncien a ser caps de llista en les pròximes eleccions municipals per donar pas a la creació de nous lideratges.

Assemblea de Sant Boi En Comú // Sant Boi En Comú

Àlex Pérez ha estat escollit com a cap de llista de Sant Boi En Comú per a les eleccions municipals del proper mes de maig. El passat 7 de gener es va iniciar el procés de primàries del partit per a l’elecció del cap de llista, que ha culminat amb la ratificació de la candidatura d’Àlex Pérez per part de l’assemblea local. 

El procés de selecció del cap de llista només va rebre la candidatura de Pérez, però necessitava els avals de les bases per poder ser ratificat com a número u. Després d’aconseguir tots els avals necessaris, l’assemblea local l’ha acabat ratificant com a candidat de la llista, recollint el testimoni de l’Alba Martínez i en Daniel Martínez, actuals membres del grup municipal.

Renovació de les llistes

Després de què l’Alba Martínez i en Daniel Martínez -actuals cap de llista i número dos- expressessin la seva decisió de no encapçalar la candidatura s’obria un nou escenari per a la formació política, que havia d’escollir una persona per ocupar la candidatura a l’alcaldia de Sant Boi. 

Dani Martínez va expressar que aquesta decisió de fer un pas al costat és per un “compromís amb nosaltres mateixos, però també per afavorir i donar l’oportunitat a la creació de nous lideratges”. L’actual regidor, però, també ha afirmat que “ningú millor que l’Àlex pot representar els valors i manera de fer dels comuns de Sant Boi”.

Per la seva banda, l’Alba Martínez ha expressat la importància de realitzar un relleu “acompanyat i tranquil” i ha volgut agrair al partit “els múltiples aprenentatges fruit de l’experiència acumulada en els meus 12 anys de gestió al govern de la ciutat”

Candidat amb trajectòria política

L’actual candidat dels comuns a l’alcaldia ja va tenir presència a les eleccions del 2019 ocupant el lloc número tres de la llista. A més en Pérez porta molts anys de militància «vinculat primer a ICV i actualment a Catalunya en Comú, té base i trajectòria política, experiència d’organització i valors nítidament d’esquerres, feministes i ecologistes», explica Dani Martínez. Ara assumeix el repte d’encapçalar-la per “fer valdre la feina feta pels companys al govern municipal” i ha agraït l’esforç de la militància assegurant que “son el bé més preuat de l’organització”. 

En les properes setmanes la formació política, que governa amb el PSC a Sant Boi, continuarà treballant per acabar de configurar les persones que juntament amb Àlex Pérez encapçalaran el projecte per al 2023. 

Recomanacions personalitzades