La Santboiana guanya el duel de campions

El degà trenca l’invicte del VRAC Quesos Entrepinares de Valladolid al partit entre els últims campions de la Divisió d’Honor al Baldiri Aleu (28-21).

Instant del Santboiana-VRAC // Jordi Elías – UE Santboiana

La UE Santboiana i el VRAC Quesos Entrepinares, els dos últims campions de la Divisió d’Honor, s’han vist les cares a la cinquena jornada amb victòria catalana (28-21) en un Baldiri Aleu de gala. El degà trenca l’invicte dels de Valladolid aquesta temporada i suma 18 punts a la taula classificatòria, a dos del liderat.

Els del Baix Llobregat s’han posat per davant amb dos cops de càstig passats per Juan Pablo Socino (6-0), però el VRAC ha remuntat després de dues marques transformades. A la part final del primer temps, Paco Plodder ha assajat i Socino ha fet la transformació retallant les distàncies. Al descans, 13 a 14 al marcador.

A la represa, Juanma Lescano ha tornat a donar avantatge als locals amb un assaig (18-14) i els de Sergi Guerrero han obert una escletxa gràcies a una marca de Zak Chambers transformada per Socino (25-14). L’equip castellà s’ha acostat a quatre punts en els darrers instants, però Socino ha assegurat el triomf santboià a partir d’un altre cop de càstig (28-21). Al final, victòria blava i el VRAC suma el bonus defensiu.

La Santboiana s’enfronta al Complutense Cisneros al Campo Central de la Ciudad Universitaria de Madrid el proper cap de setmana. El degà no torna a jugar al Baldiri Aleu fins al gener del 2023, davant el Burgos.

Recomanacions personalitzades