La Santboiana aconsegueix la segona victòria a la Divisió d’Honor Catalana Femenina

L’equip sènior femení del degà derrota el RC L’Hospitalet a la segona jornada de la fase final i se situa líder (22-8).

Instant del partit // Jordi Elías – UE Santboiana

La UE Santboiana ha sumat contra l’Hospitalet la segona victòria a la fase final de la Divisió d’Honor Catalana Femenina (22-8). El vigent subcampió és líder de la classificació amb vuit punts.

El degà ha aconseguit tres marques i dues transformacions, a més d’un cop de càstig passat entre pals. L’equip visitant ha puntuat a partir d’un assaig i un cop de càstig. El partit ha estat igualat (8-8) fins que a la segona part les santboianes han trencat el partit amb dos assajos transformats.

Ona Monés, Elisabet Gómez, Irene Clapés i Olga Martínez han fet els punts de l’equip de Marc Ventura. Deisy Von Brand i Raquel Ojeda per part de l’Hospitalet. La Santboiana torna a jugar al Baldiri Aleu, davant el CEU, la propera jornada.

Recomanacions personalitzades