Els pressupostos participatius de l’any vinent comptaran amb 300.000 euros

L’Ajuntament destinarà una partida de més de 300.000 euros als pressupostos participatius. Es prioritzaran projectes que vagin relacionats amb la salut, els joves i la sostenibilitat de la ciutat.

L’Ajuntament recupera els pressupostos participatius. Amb això, el consistori vol tornar a fomentar la participació activa dels veïns i veïnes en la construcció col·lectiva de la ciutat. Amb el lema ‘Comptem amb tu… per millorar Sant Boi’ s’obre una nova tanda dels pressupostos participatius, que aquest 2023 tindran una partida de 300.000 euros i es prioritzaran projectes que vagin relacionats amb la salut, els joves i la sostenibilitat de la ciutat.

Segons ha informat l’Ajuntament a través d’un comunicat, les propostes de projectes se n’han anat recollint fins al 6 de novembre a través de la plataforma digital de participació de Sant Boi. Ara, les propostes se sotmetran a una valoració tècnica i els projectes que compleixin els requisits es posaran a votació a principis de l’any vinent. Per poder votar en el pressupost participatiu 2023 cal tenir 16 anys, residir a Sant Boi i registrar-se a la plataforma digital de participació.

Un total de 28 projectes el 2019

En l’anterior pressupost participatiu es van seleccionar un total de 28 propostes. Algunes de les accions sorgides dels pressupostos anteriors van ser les intervencions artístiques del projecte Barri Antic Art Urbà (BAAU), la millora dels patis d’algunes escoles o la creació de racons de lectura infantils als centres d’assistència primària.

Recomanacions personalitzades