Set integrants del CBS Sant Boi són campiones d’Espanya sub-18 de softbol femení

Nuria Bordanoba, Erin Gimeno, Eva García, Elena López, Samara Pinilla, Andrea Villanueva i Sorangel Ledezma guanyen el títol amb Catalunya.

Les set integrants del Sant Boi // Federació Catalana de Beisbol i Softbol

Set integrants del CBS Sant Boi s’han proclamat campiones d’Espanya sub-18 de softbol femení amb la selecció catalana a Madrid. Són les següents: Nuria Bordanoba, Erin Gimeno, Eva García, Elena López, Samara Pinilla, Andrea Villanueva i Sorangel Ledezma.

Catalunya ha estat campiona d’Espanya després de guanyar la final (7-0) contra Madrid i finalitza invicte. Ple de victòries en els cinc partits de la fase prèvia davant Galícia (13-0), Madrid (7-14), Euskadi (17-7), Navarra (2-14) i Comunitat Valenciana (10-3).

Les jugadores del Sant Boi Nuria Bordanoba, Erin Gimeno, Eva García, Elena López, Samara Pinilla i Andrea Villanueva i l’entrenadora Sorangel Ledezma han participat al Cerro del Telégrafo de Rivas-Vaciamadrid.

Andrea Villanueva ha estat la millor llançadora del Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques.

Recomanacions personalitzades