Can Castells recorda la ‘movida madrileña’ amb una exposició d’Alberto García-Alix

Un centenar de fotografies, portades de disc i cartells es poden veure fins el pròxim 24 de setembre.

Imatge de la inauguració de l’exposició // Ajuntament de Sant Boi

Un moviment cultural que va marcar un abans i un després a Espanya. La mítica ‘movida madrileña’ es pot recordar a Can Castells Centre d’Arts fins el 24 de setembre gràcies a una exposició a càrrec del fotògraf Alberto García-Alix.

La mostra, titulada Imatge i Musica, exposa un centenar d’obres de l’autor entre portades de disc, cartells de concerts i fotografies promocionals, ha explicat l’Ajuntament a través d’un comunicat. García-Alix va treballar amb artistes de la talla d’Alaska, Kiko Veneno, Radio Futura o Gabinete Caligari, entre altres.

Amb la col·laboració d’RTVE, a Can Castells també es pot veure el curtmetratge ‘No hables más de mí’, que el mateix autor va fer l’any 1984. L’exposició va ser inaugurada amb la presència de l’autor, el comissari, Ernesto Barba; l’alcaldessa, Lluïsa Moret; el regidor de Cultura, José Manuel González; i el director de l’Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música (Inaem), Joan Francesc Marco.

Recomanacions personalitzades