Sergio Garrote guanya la Copa del Món de paraciclisme

El handbiker del Club Ciclista Sant Boi aconsegueix la medalla d’or a la contrarellotge individual i a la prova en línia a Quebec (Canadà).

Sergio Garrote guanya la Copa del Món // Real Federación Española de Ciclismo (RFEC)

Sergio Garrote segueix en un gran estat de forma. El handbiker del Club Ciclista Sant Boi ha guanyat la Copa del Món de ciclisme adaptat a Quebec (Canadà).

L’esportista català ha aconseguit la victòria a la contrarellotge individual i a la prova en línia de la categoria MH2. Gràcies als grans resultats, Garrote s’ha imposat a la classificació general de la Copa del Món. Al Team Relay, Espanya ha guanyat la medalla de bronze després d’acabar a la tercera posició i els seus companys han estat Luis Miguel García-Marquina i Martín Berchesi.

El campió paralímpic ha arribat a Canadà després dels èxits a les dues primeres proves de la Copa del Món, a Bèlgica i a Alemanya, al Campionat d’Europa (8 medalles amb 2 ors, 5 plates i 1 bronze) i al Campionat d’Espanya de València (2 ors).

La propera competició de Garrote és el Mundial de Baie-Comeau, també a Canadà, de l’11 al 14 d’agost.