Sergio Garrote és campió d’Espanya de ciclisme adaptat

El handbiker del Club Ciclista Sant Boi aconsegueix la victòria a la contrarellotge i a la prova en ruta de la categoria MH2.

Nou èxit de Sergio Garrote // Real Federación Española de Ciclismo

Nou gran resultat de Sergio Garrote, que ha estat campió d’Espanya de ciclisme adaptat a València. El handbiker del Club Ciclista Sant Boi ha guanyat la medalla d’or a la contrarellotge i a la prova en ruta.

L’esportista català ha aconseguit la victòria de forma solvent a la contrarellotge individual i a la prova en ruta de la categoria MH2. El Campionat d’Espanya de paraciclisme en carretera s’ha celebrat entre la Marina de València i la localitat de Torrent.

Garrote continua amb bons resultats en l’inici del 2022 després dels èxits a la Copa del Món i al Campionat d’Europa (8 medalles en total amb 2 ors, 5 plates i 1 bronze). La primera fase de la Copa del Món s’ha disputat a Ostende (Bèlgica) i la segona a Elzach (Alemanya). L’escenari del Campionat d’Europa ha estat Upper Austria (Àustria). El proper repte del campió paralímpic és el Mundial de Canadà al mes d’agost.

Recomanacions personalitzades