Sant Boi és la seu principal del Campionat d’Europa de softbol femení

Montjuïc, ​​Viladecans i Gavà són les altres seus de la competició del 24 al 30 de juliol. L’amfitriona Espanya debuta aquest diumenge contra Israel a Sant Boi.

Estadi de Sant Boi // Facebook European Softball Barcelona 2022

El Campionat d’Europa de softbol femení arriba a Barcelona. Sant Boi de Llobregat, Montjuïc, ​​Viladecans i Gavà acullen el torneig del 24 al 30 de juliol amb la participació de 21 seleccions. L’amfitriona Espanya debuta aquest diumenge contra Israel a les nou del vespre a Sant Boi, la seu principal.

La competició està formada per quatre grups, tres de cinc equips i un de sis. Espanya comparteix el grup D amb Dinamarca, Finlàndia, Israel, Eslovàquia i Malta. L’A inclou a Bèlgica, Croàcia, Grècia, Itàlia i Polònia. El B a Àustria, Alemanya, Irlanda, Països Baixos i Suïssa. El C a República Txeca, França, Gran Bretanya, Turquia i Ucraïna.

Espanya debuta aquest diumenge, 24 de juliol, contra Israel a les nou del vespre al camp Antonio Hervás de Sant Boi. Sant Boi és la seu principal ja que acull les cerimònies d’inauguració i de clausura i les finals. Les entrades es poden comprar a la pàgina web oficial de l’esdeveniment.

Set jugadores del CBS Sant Boi formen part de la selecció espanyola i són les següents: Anna Sobrino, Alba López, Carla Segura, Raquel Moncho, Roser Jonàs, Raquel Fernández i Beatriz Alonso. L’entrenador Xavier Civit forma part del cos tècnic.

Itàlia és la vigent campiona i Espanya ha acabat cinquena a les dues edicions anteriors. Aquesta és la número set des del 2011.

Recomanacions personalitzades