Nou reconeixement a l’esport de Sant Boi

L’Ajuntament premia unes 750 persones de 48 entitats i 25 modalitats esportives diferents pels èxits aconseguits durant la temporada 2021/2022.

Un instant de l’esdeveniment // Cristina Diestro – Ajuntament de Sant Boi

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha reconegut a unes 750 persones de 48 entitats i 24 modalitats esportives diferents, pels seus triomgs durant la temporada 2021/2022. L’acte ha estat presentat per Jordi Robirosa.

Els jardins del Centre d’Art Can Castells han estat l’escenari de l’acte. L’alcaldessa del municipi, Lluïsa Moret, i la regidora d’Esports, Maria Antonia Barragán, han presidit el lliurament dels premis. L’Ajuntament ha valorat la tasca de les entitats per promoure l’activitat física i ha agrait la seva implicació en la gestió de la pandèmia.

Unes 750 persones de 48 entitats i 24 modalitats esportives diferents han estat reconegudes pels seus èxits. I, a més, cada club ha escollit l’esportista amb la millor progressió i al membre del cos tècnic que més ha contribuït en impulsar els valors en l’esport.

Durant l’acte s’han premiat els èxits individuals i col·lectius de la temporada, com els ascensos de categoria i les primeres posicions en campionats de Catalunya, d’Espanya, d’Europa i del món. També s’ha fet una menció especial al sistema esportiu santboià.

Recomanacions personalitzades