Cinc membres del CBS Sant Boi acaben quarts al Campionat d’Europa sub-22 de softbol

Les jugadores Ariadna Cerdà, Andrea Izquierdo, Alba Grúas i Alba López. L’entrenador Xavier Civit dirigeix Espanya a la República Txeca.

Les jugadores i el tècnic del Sant Boi amb Espanya // Carles Cerdà Gómez

Quatre jugadores i l’entrenador del sènior del CBS Sant Boi han participat al Campionat d’Europa Sub-22 de softbol a Kunovice (República Txeca), on la selecció espanyola ha acabat quarta. Són Ariadna Cerdà, Andrea Izquierdo, Alba Grúas, Alba López i Xavier Civit.

Espanya ha sumat tres victòries contra Bèlgica (0-10), Àustria (10-0) i Irlanda (8-1) a la primera fase. A la segona ronda, l’equip de Civit ha aconseguit dos triomfs davant França (4-5) i Ucraïna (3-10), i ha perdut amb els Països Baixos (3-12). A la fase final, Espanya ha guanyat Alemanya (2-5) i ha caigut contra Itàlia per un ajustat 7-8 i la República Txeca (14-1). Derrota davant els Països Baixos 4-11 en el partit pel bronze.

Per la seva part, Itàlia s’ha proclamat campiona d’Europa sub-22 després d’imposar-se a l’amfitriona República Txeca (2-3) a la final.

Les posicions finals han estat les següents: Itàlia (1a), República Txeca (2a), Països Baixos (3a), Espanya (4a), França (5a), Alemanya (6a), Irlanda (7a), Ucraïna (8a), Gran Bretanya (9a), Àustria (10a), Israel (11a), Polònia (12a), Bèlgica (13a), Eslovàquia (14a), Suècia (15a) i Hongria (16a).

Recomanacions personalitzades