Les empreses i entitats santboianes comptaran amb una guia per facilitar l’accés als fons europeus

L’Ajuntament ha publicat una guia amb informació i consells pràctics per facilitat a empreses i entitats de Sant Boi el coneixement dels diferents tipus de fons europeus als quals poden accedir com a font de finançament.

Imatge promocional de la guia // Ajuntament de Sant Boi

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha editat una guia per facilitar a entitats i empreses l’accés als fons europeus. La publicació proporciona informació i consells pràctics per desenvolupar projectes alineats a les prioritats de la Unió Europea i que, per tant, se’n puguin beneficiar de les ajudes.

La guia és una eina interactiva, a la qual es pot accedir mitjançant aquest enllaç, per ajudar als agents socials i econòmics a «dissenyar la seva estratègia de participació en projectes que responguin a les prioritats de la Unió Europea«, tal com explica el consistori en un comunicat; com la neutralitat climàtica, la digitalització o l’economia al servei de les persones.

Next Generation, entre altres

Els programes de finançament europeus inclouen els fons Next Generation, els Horizon Europe, Life Programme, Erasmus+, Digital Europe o EU4 Health entre d’altres. El seu camp d’acció abarca una àmplia tipologia d’àmbits, com la indústria i logística, l’automoció, l’hostaleria, l’agricultura, els esports, la salut, la cultura, la joventut, etc.

La guia és fruit del projecte ‘Apropant els fons europeus als actors del territori’, impulsat per l’Ajuntament de Sant Boi i cofinançat per la Diputació de Barcelona.

Recomanacions personalitzades