La Gasol Foundation convoca dues beques per l’acadèmia de bàsquet de Pau Gasol

La fundació dels germans santboians ofereix dues beques per participar de manera gratuïta a l’escola de bàsquet de Pau Gasol. Després de dues edicions online a causa de la pandèmia, les activitats tornen a les pistes. 

Imatge d’arxiu de Pau Gasol // Gasol Foundation

La Gasol Foundation ha convocat dues beques per participar de manera gratuïta a la Pau Gasol Academy by Santander, l’escola de bàsquet del santboià per jugadors i jugadores d’entre 8 i 17 anys, que després de dos anys torna a les pistes.

La fundació Gasol col·labora directament amb l’acadèmia a través d’activitats i exercicis saludables, i enguany ofereix dues beques per a què nens i nenes en situació de vulnerabilitat socioeconòmica puguin gaudir de les activitats del campus, que tindrà lloc del 3 al 9 de juliol a Barcelona. 

Gasol torna a les pistes envoltat d’infants

Em fa molta il·lusió tornar a les pistes de bàsquet, envoltat de nens i nenes, plens d’energia i amb ganes de millorar el seu joc i aprendre hàbits saludables”, ha comentat el fundador del campus i president de la Gasol Foundation, Pau Gasol, durant la presentació de les beques.

Els interessats hauran d’acreditar les seves condicions econòmiques familiars, la situació laboral dels pares, el nombre de menors a la llar i els resultats acadèmics del nen o nena. A més, els participants podran enviar un video presentant la seva candidatura i explicant la seva motivació i relació amb el bàsquet. El termini d’inscripció s’estén fins al 6 de juny.

Recomanacions personalitzades