El Santboià tanca la temporada amb una derrota

L’equip de Sant Boi de Llobregat perd contra el Santfeliuenc per 2-0 a domicili, a l’última jornada del grup 2 de Primera Catalana.

Imatge d’arxiu // David Ferrer – Futbol Club Santboià

Derrota del Santboià al camp del Santfeliuenc (2-0), a l’última jornada del grup 2 de Primera Catalana. Els de José Alcaraz acaben la temporada a la sisena posició amb 42 punts, els mateixos que Santfeliuenc, Sant Cugat i UE Vic.

Kilian Honorato ha avançat els locals a la primera part de l’enfrontament i al descans 1-0 al marcador. A la represa, Gibert ha marcat el 2 a 0 definitiu als darrers instants i l’equip entrenat per Alcaraz ha tancat la lliga caient derrotat a Les Grases. El balanç del conjunt vermell és de 12 victòries, 6 empats i 8 partits perduts amb 37 gols a favor i 33 en contra.

El Santboià continuarà a Primera Catalana la propera temporada.

Fitxa tècnica

Santfeliuenc FC: Marcos Olmo, Jonathan Linares, Jaume Durán (Rubio), Campos, Kevin Sánchez, Pedro Bravo (Naranjo), Kilian Honorato (Mario), Adrià Garcia, Vitalie (Mallol), Gibert i Carlos Martínez (Joan Inés).

FC Santboià: Álex, Adán, Marcos, Peláez, Álex Peñas, Robert Ferrer, Guillermo Marín (Rubén Gutiérrez), Adrián Toro (Dani Martínez), Biel (Galderic), Serigne (Felius) i Ferri.

Gols: 1-0, Kilian Honorato (min 17). 2-0, Gibert (min 89).

Àrbitre: Jesús Martínez Navarro. Groga a Carlos Martínez al Santfeliuenc. Grogues a Biel, Adrián Toro i Rubén Gutiérrez al Santboià.

Estadi: Les Grases.

Derrota del Santboià femení

L’equip sènior femení ha perdut (3-0) al camp del Levante Las Planas C, a la penúltima jornada del grup 3 de la Segona Catalana, i és novè a la classificació amb 25 punts. El Santboià tanca la lliga contra la Penya Barcelonista Barcino a casa.

Recomanacions personalitzades