El Santboià torna al camí de la victòria amb una golejada

L’equip de José Alcaraz aconsegueix el triomf de forma clara, contra el Sant Cugat, en una matinal de molts gols al Joan Baptista Milà (6-1).

Golejada del Santboià contra el Sant Cugat // Anna Martín – Futbol Club Santboià

Golejada del Santboià davant el Sant Cugat (6-1) al Joan Baptista Milà, a la jornada 18 del grup 2 de Primera Catalana. Amb aquesta victòria, els de José Alcaraz es col·loquen amb 33 punts i són quarts a la classificació per darrere de Tona, Manlleu i UE Vic.

L’equip de Sant Boi de Llobregat s’ha avançat per mitjà de Biel abans dels vint minuts de partit. Guillem Benet ha empatat a la mitja hora i Ferri ha tornat a donar avantatge als locals abans d’arribar al temps de descans (2-1). A la represa, Biel ha marcat de nou per situar el 3-1 en els primers instants. Marc Arnau, en pròpia porteria, ha fet el 4-1 pocs minuts després. Serigne i Guillermo Marín han tancat la golejada. Els del Baix Llobregat es retroben amb el triomf. La darrera victòria havia estat contra un altre conjunt vallesà, el Rubí, fora de casa.

El Santboià visita el camp del Manlleu el proper cap de setmana.

Fitxa tècnica

FC Santboià: Álex, Adán (Dani Martínez), Gabaldón (Joan), Karim, Peñas, Robert Ferrer, Guillermo Marín, Biel (Galderic), Rubén (Adrián Toro), Felius (Serigne) i Ferri.

Sant Cugat FC: Nadal, Marc Capel, Arnau Benet (Arturo Rodríguez), Marc Arnau, Raúl Manso, Machuca (Marc Feijén), Marc Rodríguez, Martí García (Álex Muñoz), Guillem Benet (Bakary), Ferran Roca (Jordi Ranera) i Iván Sánchez.

Gols: 1-0, Biel (min 18). 1-1, Guillem Benet (min 31). 2-1, Ferri (min 44). 3-1, Biel (min 46). 4-1, Marc Arnau, en pròpia porteria (min 55). 5-1, Serigne (min 72). 6-1, Guillermo Marín (min 89).

Àrbitre: Joan Cols Ràfols. Targeta groga a Adrián Toro al Santboià. Grogues a Martí García, Marc Capel i Raúl Manso per part del Sant Cugat.

Estadi: Joan Baptista Milà.

Victòria del Santboià femení

El sènior femení ha guanyat 1-3 al camp de la Penya Barcelonista Barcino el partit pendent de la jornada 13 del grup 3 de la Segona Divisió Catalana. El Santboià suma 19 punts i segueix vuitè a la classificació. Elena Rizo (2) i Leire Larumbe han marcat els gols visitants. El partit a casa contra el Vallirana ha quedat suspès.

Recomanacions personalitzades