Viu el Nadal al Baix Llobregat amb una cinquantena de propostes

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat posa en marxa la campanya ‘És Nadal’ amb més de 50 propostes, fires i festes per gaudir d’aquestes dates especials.

Una de les activitats que s’han pogut gaudir durant aquest desembre a Sant Boi és la Fira de la Puríssima // Consorci de Turisme del Baix Llobregat

Ja és aquí el Nadal i, un any més, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat ha posat en marxa al seu web la campanya ‘És Nadal’, amb més d’una cinquantena de propostes, fires i festes per gaudir d’aquestes dates tan especials en família, i a un salt de Barcelona.

Al lloc web esnadal.cat es poden consultar les activitats i propostes nadalenques per gaudir de la natura, l’esport, assistir a espectacles i visitar indrets d’interès turístic.  També es proposen restaurants i activitats gastronòmiques, allotjaments i, fins i tot, es pot reservar i comprar entrades a preus molt especials.

Hi ha moltes propostes al Baix Llobregat, algunes ben a prop de Sant Boi, on ja es va celebrar la nadalenca Fira de la Puríssima del 6 al 8 de desembre. Per exemple, podreu pujar al tren de Nadal de Molins de Rei a partir del 22 de desembre. També es pot participar als tallers familiars d’en Fanguet als Museus d’Esplugues de Llobregat (del 28 al 31 de desembre) o visitar la Fira Avícola de la Raça Prat (del 17 al 19 de desembre).

Per anar en familia, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat proposa anar a les pistes de gel de Sant Vicenç dels Horts i d’Abrera, visitar el Campament Oriental del Mag Maginet a Cornellà de Llobregat o el Campament dels Reis Mags d’Orient a Pallejà. A Castelldefels podreu trobar el Pessebre Playmobil i la Fira de Nadal, que també se celebra a Begues aquest 18 de desembre, o el Pessebre Vivent de Viladecans.

També propostes gastronòmiques

A més, el Baix Llobregat convida descobrir els llocs emblemàtics de la comarca, com les Coves de Montserrat i el nucli antic medieval de Collbató, el Castell de Castelldefels i Piratia, Catalunya en Miniatura (i el seu Caçations), la Cripta Gaudí de la Colònia Güell, l’itinerari modernista Jujol a Sant Joan Despí, i la planta noble del Museu Palau Mercader de Cornellà de Llobregat, entre moltes altres propostes que trobareu al web.

A nivell gastronòmic, la campanya de Nadal proposa menús especials als restaurants de la comarca, o comprar productes de pagès del parc rural de Montserrat els dies 17 i 18 de desembre a la Fira de Nadal de Collbató. I com no podia ser d’un altra manera, la campanya de Nadal, enguany també ve acompanyada pel sorteig d’un lot “molt festiu i suculent”, farcit de productes de proximitat i d’una escapada per a dues persones.

Recomanacions personalitzades