Italia LeZie i Magos Tenerife tornen a ser els campions de la Masters Cup de softbol

Els dos equips revaliden el títol en la categoria femenina i masculina d’aquest torneig europeu, que s’ha disputat a Sant Boi de Llobregat i Viladecans.

Italia LeZie guanya en softbol femení // Federació Catalana de Beisbol i Softbol

Italia LeZie i Magos de Tenerife han tornat a ser els campions de l’European Masters Cup de softbol, que s’ha disputat a Sant Boi de Llobregat i Viladecans. Els dos conjunts revaliden el títol de l’edició anterior.

L’equip campió en softbol femení ha estat novament Italia LeZie. Per la seva part, Dutch Old Stars (segon) i Euskadi (tercer) han completat el podi. Classics de Dinamarca, Team Sweden i Team Hungary han estat els altres participants.

Els Magos de Tenerife han tornat a guanyar en softbol masculí. Denmark Old Stars (segon) i Tempo Praha (tercer) han tancat el podi. Israel Tigers, United Prague, Team Sweden, Les Gaulois de França, Euskadi, Italia i Royal Greys Grizzlies de Bèlgica han estat la resta de participants.

Els Magos de Tenerife guanyen en softbol masculí // Federació Catalana de Beisbol i Softbol

Tots els partits de la competició, per a jugadors i jugadores de 35 anys o més, s’han jugat al camp de beisbol i softbol Antonio Hervás de Sant Boi i a Viladecans.

Recomanacions personalitzades