La Santboiana rescata el bonus defensiu a Madrid

El degà del rugbi espanyol perd contra el Complutense Cisneros al Campo Central (31-25), però aconsegueix el bonus defensiu en un partit igualat.

Imatge del partit al Campo Central // Jordi Elías – UE Santboiana

La UE Santboiana ha caigut derrotada davant el CR Complutense Cisneros al Campo Central de la Ciudad Universitaria de Madrid en la segona jornada de la Divisió d’Honor. Tot i el resultat, els de Sergi Guerrero sumen el bonus defensiu i es col·loquen amb sis punts a la classificació.

Alberto Millán ha inaugurat el marcador amb un cop de càstig i els col·legials han empatat pocs instants després (3-3). El degà s’ha tornat a avançar per mitjà d’un assaig de Marc Palomar i Fede González ha aconseguit una nova marca. L’equip madrileny ha puntuat a partir de tres cops de càstig més. Al descans, 12-13 favorable a la Santboiana.

A la represa, el Cisneros s’ha col·locat 28-13 després de tres cops de càstig i un assaig transformats. Els de Sant Boi han retallat les distàncies fins al 28-25 gràcies a marques de Ruan Snyman i Nacho Contardi, una transformada per Millán. La Santboiana no ha aconseguit culminar la remuntada i els locals han tancat el resultat amb un cop de càstig (31-25). Tot i la derrota, els de Sergi Guerrero s’emporten el punt de bonus defensiu de Madrid.

El següent partit del degà és contra La Vila al Baldiri Aleu el proper dissabte a les 16:00.

La Santboiana Sub-23 debuta amb una gran victòria

El Sub-23 masculí de la Santboiana ha començat la Competició Nacional de la categoria guanyant clarament contra el Ciencias de Sevilla per 34-3 al Baldiri Aleu. L’equip se situa amb cinc punts a la classificació després de sumar el bonus. El proper partit és al camp del Complutense Cisneros.

Recomanacions personalitzades