Els Sant Boi Brewers són tercers al Torneig Masters de beisbol

L’equip del CBS Sant Boi guanya contra els Wolves del Vallès per 12-4 el partit per la tercera i quarta posició.

Imatge de l’equip // Club de Béisbol y Softbol Sant Boi

Els Sant Boi Brewers del CBS Sant Boi han acabat el Torneig Masters de beisbol en la tercera posició després de la victòria davant els Wolves del Vallès per 12-4.

Triomfs contra Mambas de Sant Adrià (7-3), SC Igualada (6-9) i CBS Hèrcules L’Hospitalet Black (8-6) a la fase regular. Derrotes del Sant Boi amb CBS Barcino Rookies (6-2) i CB Viladecans Yellow (3-2).

A la fase final, victòria dels Sant Boi Brewers davant els Wolves del Vallès (12-4) en el partit per la tercera i quarta plaça. Els Barcino Rookies han estat els campions. La Federació Catalana de Beisbol i Softbol ha organitzat el torneig.

Recomanacions personalitzades