Cinc jugadores del Sant Boi acaben quartes amb Espanya a l’Europeu Sub-18 de softbol

Ainhoa Lardín, Elena López, Andrea Villanueva, Ariadna Cerdà i Samara Pinilla participen amb la selecció espanyola Sub-18 a Praga.

Espanya Sub-18 és quarta a Praga // Carles Cerdà

Cinc jugadores del CBS Sant Boi han participat al Campionat d’Europa Sub-18 de softbol a la República Txeca, on Espanya ha acabat quarta. Són Ainhoa Lardín, Elena López, Andrea Villanueva, Ariadna Cerdà i Samara Pinilla. L’entrenador del Sant Boi, Xavi Civit, ha estat el tècnic principal.

Espanya ha sumat dues victòries contra Àustria (0-10) i Ucraïna (8-0), i dues derrotes amb la República Txeca (19-5) i Països Baixos (4-11) en la primera fase. A la fase final, les espanyoles han aconseguit dos triomfs davant de França (5-4) i d’Alemanya (5-2), i han perdut amb Itàlia (3-10). Derrota contra els Països Baixos per 3-7 en el partit pel bronze.

Gran resultat de la selecció espanyola, que ha aconseguit la millor classificació en un Campionat d’Europa dels últims 30 anys. Per la seva part, l’amfitriona República Txeca ha guanyat el títol després d’imposar-se a Itàlia (3-6) a la final.

Les posicions finals de l’Europeu Sub-18 han estat: República Txeca (1a), Itàlia (2a), Països Baixos (3a), Espanya (4a), Alemanya (5a), França (6a), Ucraïna (7a), Polònia (8a), Croàcia (9a), Suècia (10a) i Àustria (11a).

Fa uns dies, la selecció absoluta de softbol ha acabat cinquena a l’Europeu d’Itàlia amb cinc jugadores del Sant Boi.

Recomanacions personalitzades