Viu l’estiu al Baix Llobregat en família i amb descompte

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat posa a l’abast de les famílies uns cupons amb descompte per gaudir de diferents activitats durant l’estiu a la comarca.

Les termes romanes de Sant Boi també es poden visitar, tot i que actualment estan tancades temporalment // Turisme Baix Llobregat

Les escapades familiars arreu del Baix Llobregat durant aquest estiu tindran un preu més reduït. El Consorci de Turisme del Baix Llobregat posa a disposició de les famílies, un any més, els cupons de descompte per descobrir els principals atractius turístics de la comarca.

La gran novetat d’aquest 2021 és que s’incorpora a l’oferta de llocs per visitar el nou Centre d’Interpretació de la Història i la Pirateria del Castell de Castelldefels. Aquest nou museu apropa la història del Castell i recrea els atacs pirates a les costes de Castelldefels a través d’una experiència visual i interactiva que agradarà sobretot als més petits.

Una altra de les novetats d’enguany és el Centre Jujol Can Negre de Sant Joan Despí, on es pot descobrir l’obra modernista de Josep Maria Jujol, un dels màxims exponents del modernisme català.

El consorci recomana planificar les escapades amb temps

Les famílies també podran visitar altres espais turístics del Baix Llobregat, com la Cripta Gaudí de la Colònia Güell, les Coves de Montserrat de Collbató, Catalunya en Miniatura, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, el Canal Olímpic de Catalunya, els Museus d’Esplugues, el Museu de Matemàtiques de Catalunya, així com el Parc Arqueològic Mines de Gavà i les Termes Romanes de Sant Boi -tot i que aquests dos darrers estan tancats temporalment a causa de la situació actual-.

El consorci recomana a les famílies que, a causa de la pandèmia, planifiquin les sortides amb temps i assegurant que els establiments i espais que vulguin visitar estan oberts per poder fer ús de les promocions.

Recomanacions personalitzades