El Sant Boi de beisbol acaba la temporada en vuitena posició

L’equip de Candelario Díaz guanya un partit de la sèrie contra l’Antorcha de València, en l’última jornada de la Divisió d’Honor.

Imatge d’arxiu d’un partit del Sant Boi // Jacqueline González – Tenerife Marlins Puerto Cruz

Una victòria del CBS Sant Boi contra l’Antorcha de València a casa, en l’última jornada de la Divisió d’Honor de beisbol. L’equip del Baix Llobregat finalitza la competició amb nou victòries i tretze derrotes a la taula classificatòria.

L’equip sènior del Sant Boi ha guanyat clarament el primer partit de la sèrie per 14-2, però ha caigut en el segon (4-5). El conjunt que entrena Candelario Díaz acaba la lliga en la vuitena posició de la classificació després de nou triomfs i tretze partits perduts, empatat amb el CBS Barcelona, al llarg de la temporada.

Tenerife Marlins Puerto Cruz i Astros de València jugaran el play-off final pel títol, i el CBS Rivas perd la categoria. Marlins de Tenerife, Astros de València, Viladecans i San Inazio Bilbao disputaran la Copa del Rei. El Sant Boi seguirà la propera temporada a la Divisió d’Honor del beisbol estatal.

Recomanacions personalitzades