El Sant Boi empata el derbi de beisbol a Viladecans

L’equip de Candelario Díaz guanya un partit de la sèrie al camp del CB Viladecans. La propera jornada és contra el San Inazio de Bilbao a casa.

Imatge d’arxiu // Brígido Sánchez – Canal Boogie

Un triomf del CBS Sant Boi en el derbi del Baix Llobregat contra el CB Viladecans, corresponent a la novena jornada de la Divisió d’Honor de beisbol. L’equip de Candelario Díaz suma vuit victòries i deu derrotes a la taula classificatòria. El proper rival és el San Inazio de Bilbao a casa.

El sènior del Sant Boi ha perdut el primer enfrontament de la sèrie (12-2), però s’ha imposat en el segon per 5-7. L’equip que entrena Candelario Díaz finalitza la jornada a la sisena posició de la classificació., empatat amb l’Antorcha de València. El Viladecans segueix tercer amb un balanç de 14 victòries i 4 partits perduts.

La propera sèrie del Sant Boi és contra el San Inazio de Bilbao a casa en la penúltima jornada de la Divisió d’Honor.

Recomanacions personalitzades