Cinc jugadores del CBS Sant Boi estan amb Espanya al Campionat d’Europa de softbol

Raquel Fernández, Raquel Moncho, Katherina Fe, Ariadna Cerdà i Roser Jonàs formen part de la convocatòria de la selecció espanyola absoluta.

Roser Jonàs en un partit amb el Sant Boi // Carles Cerdà

Cinc jugadores del CBS Sant Boi estan convocades amb la selecció espanyola absoluta per al Campionat d’Europa de softbol. La competició es disputa del 27 de juny al 3 de juliol a Itàlia.

Raquel Fernández, Raquel Moncho, Katherina Fe, Ariadna Cerdà i Roser Jonàs són les jugadores del CBS Sant Boi que formen part de la convocatòria del seleccionador, Orel Morales. Xavi Civit, entrenador del Sant Boi, està al cos tècnic de l’equip espanyol.

La llista completa és la següent: Raquel Fernández (CBS Sant Boi), Beatriz Alonso (CB Viladecans), Julia Sebastián (CB Viladecans), Anna Sobrino (CB Viladecans), Rebeca Carrera (CBS Rivas), Carla Segura (CB Viladecans), Meritxell Blesa (Nuoro Softball), Raquel Moncho (CBS Sant Boi), Katherina Fe (CBS Sant Boi), Estíbaliz Álvarez (CBS Rivas), Uxua Modrego (CB Viladecans), María Caicoya (CBS Rivas), Candela García (CBS Antorcha), Ariadna Cerdà (CBS Sant Boi), Roser Jonàs (CBS Sant Boi), Paula Morbelli (Projecte Gavà) i María Valls (CB Viladecans).

El Campionat d’Europa es juga del 27 de juny al 3 de juliol a Friuli Venezia Giulia (Itàlia). Eslovàquia, França i Ucraïna són els rivals d’Espanya a la primera fase.

Recomanacions personalitzades