El Bàsquet Sant Boi arriba a la final a vuit de la Copa Catalunya

El sènior masculí cau eliminat a la pista del CB Navàs (55-39) en els quarts de final de la fase d’ascens a la Lliga EBA.

Imatge d’arxiu d’un partit de la temporada // Facebook Bàsquet Sant Boi

El Bàsquet Sant Boi ha arribat a la final a vuit de la Copa Catalunya, una fita històrica. L’equip sènior masculí ha perdut a la pista del CB Navàs (55-39) en els quarts de final de la fase d’ascens a la Lliga EBA.

L’equip del Baix Llobregat ha acabat en la segona posició del grup 3 de la Copa Catalunya amb sis victòries i dues derrotes. Els santboians s’han classificat per a la fase final després de guanyar l’últim partit de la lliga regular contra el Basket Almeda (83-77), a la pròrroga, a Can Massallera. El Sant Boi ha caigut eliminat a la pista del Navàs, líder del grup 2.

Gran temporada del conjunt de Francesc Padró, que l’any passat aconseguia l’ascens a la Copa Catalunya des de Primera Catalana.

Recomanacions personalitzades