Ingressa a presó un lladre multireincident per cometre delictes violents a Sant Boi, Gavà i Viladecans

El lladre, que és veí de Sant Boi, va robar amb violència a establiments comercials d’aquestes tres ciutats del Baix Llobregat. Amenaçava els treballadors amb una ampolla de vidre al clatell i una xeringa amb la intenció d’endur-se els diners.

Gràcies a les gravacions de les càmeres de seguretat, es va poder identificar al lladre // Mossos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de nacionalitat espanyola, de 40 anys i veí de Sant Boi de Llobregat, com a presumpte autor de tres robatoris violents a establiments comercials de Sant Boi, Gavà i Viladecans.

La policia va tenir coneixement de dos robatoris amb violència i intimidació, amb poques hores de diferència, en dos establiments comercials. El primer va ser a una farmàcia de Viladecans: “cap a les 9 del matí, un home va entrar a l’establiment, va abordar per darrera la treballadora agafant-la pel coll i amenaçant-la amb una ampolla de vidre al clatell, amb la intenció d’endur-se els diners de la caixa forta, tot i que no ho va aconseguir”, segons expliquen Mossos d’Esquadra en nota de premsa.

El mateix dia, entorn les 17 hores, va cometre el segon robatori a una botiga de Gavà amb el mateix modus operandi, però amb comptes d’una ampolla de vidre va fer servir una xeringa. Gràcies a les gestions d’investigació i a les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat, els investigadors van aconseguir acreditar que es tractava de la mateixa persona, i que també estava relacionada amb un tercer robatori violent, en una fleca, comès el 18 d’abril a Sant Boi de Llobregat.

L’home finalment va ser detingut un dia després, el 19 d’abril, a Castelldefels, on la policia el va localitzar manipulant portes de vehicles estacionats. L’arrestat, amb 25 antecedents policials, va passar a disposició judicial i el jutge instructor ha decretat el seu ingrés a presó. La investigació continua oberta i no es descarta la seva participació en altres robatoris.

Recomanacions personalitzades