Doble derrota del Sant Boi de beisbol

L’equip de Candelario Díaz perd els dos partits de la sèrie al camp del CBS Gavà en la tercera jornada de la Divisió d’Honor.

Imatge d’un partit del Sant Boi // Jordi Cortadella

Doble derrota del CBS Sant Boi contra el CBS Gavà a Can Torelló en la tercera jornada de la Divisió d’Honor de beisbol. Els de Candelario Díaz es queden amb només una victòria i cinc partits perduts. La propera jornada rep el CBS Rivas.

L’equip local ha guanyat el primer partit per 14-4. El marcador del segon ha estat més igualat, però també ha caigut a favor del Gavà per un ajustat 11-10. Amb aquests resultats, els santboians sumen només una victòria i cinc derrotes en tres jornades. El Gavà, recent ascendit, ha aconseguit els seus primers dos triomfs de la temporada.

Els propers partits del Sant Boi són contra el CBS Rivas de Madrid a casa.

Recomanacions personalitzades