La Santboiana cau amb contundència a Sevilla

Derrota contundent de l’equip de Ricardo Martinena contra el Ciencias en la penúltima jornada de la segona fase de la Divisió d’Honor (51-14).

Imatge del partit de la primera fase // Jordi Elías – UE Santboiana

Dura derrota de la UE Santboiana contra el Ciencias de Sevilla per 51-14 a La Cartuja. L’equip que entrena Ricardo Martinena es queda sense puntuar i segueix amb 25 punts, a la segona posició del grup inferior de la Divisió d’Honor. El proper cap de setmana tanca la lliga regular contra Les Abelles al Baldiri Aleu.

El conjunt andalús ha estat superior en el joc a la primera part i s’ha arribat al temps de descans amb 20-0 al marcador. A la represa, els locals han continuat dominant el partit i s’han col·locat 44-0 abans que la Santboiana aconseguís els seus primers punts a partir d’una marca de Nacho Contardi i la transformació de Víctor Rodríguez.

El Ciencias, que lluita per evitar el descens, ha passat dels 50 punts gràcies a un assaig de càstig. L’equip català ha establert el 51-14 amb una marca de Fede González transformada de nou per Víctor Rodríguez.

Recomanacions personalitzades