La Santboiana guanya a Santander

El degà s’imposa al camp de l’Independiente per 17-18 amb un cop de càstig passat en l’últim instant després d’un partit igualat.

Imatge d’arxiu // Xavi Vegas – UE Santboiana

La UE Santboiana ha guanyat al camp de l’Independiente de Santander (17-18). L’equip de Ricardo Martinena és segon amb 25 punts a la classificació del grup inferior de la Divisió d’Honor. El proper rival és el Ciencias de Sevilla.

El degà s’ha avançat amb un assaig de Nacho Contardi transformat per Alberto Millán (0-7) i els locals han retallat les diferències en dos cops de càstig. Marcos Puig, gràcies a un drop, ha col·locat el 6-10 i Martí Vicente el 6-15 amb una marca. Amb 6-15 s’ha arribat al descans. A la represa, el conjunt càntabre s’ha posat per davant amb dos cops de càstig passats i un assaig. La Santboiana ha aconseguit el triomf en un cop de càstig de Millán en l’última acció (17-18).

En la propera jornada, la Santboiana juga al camp del Ciencias de Sevilla en un partit que és el penúltim de la segona fase.

Recomanacions personalitzades