El Sant Boi de softbol suma una victòria a Madrid

L’equip que entrena Xavi Civit guanya un partit de la sèrie al camp del Dridma Rivas en la tercera jornada. El proper rival és el Fènix de València a casa.

Imatge del partit // Dridma Rivas Sófbol Club

El CBS Sant Boi ha empatat la sèrie al camp del Dridma Rivas de Madrid en la tercera jornada de la Divisió d’Honor de softbol. L’equip de Xavi Civit es col·loca amb tres victòries i una derrota a la classificació.

Victòria del conjunt madrileny al primer partit de la sèrie (8-2). El Sant Boi s’ha imposat en el segon enfrontament (1-7). Un triomf a Madrid. L’equip entrenat per Xavi Civit, que ha tornat a competir després de la jornada de descans, suma tres victòries i una derrota a la taula classificatòria.

La propera jornada el Sant Boi rep a casa el Fènix de València en la quarta jornada.

Recomanacions personalitzades