El CBS Sant Boi comença la Divisió d’Honor de softbol amb una doble victòria

L’equip que entrena Xavi Civit guanya els dos partits de la sèrie contra el CBS Cambre en la primera jornada de la Lliga Nacional i debuta amb bon peu.

Imatge d’arxiu d’un partit del Sant Boi // Carles Cerdà

El CBS Sant Boi de softbol ha començat la Divisió d’Honor amb un doble triomf a casa. L’equip que entrena Xavi Civit s’ha imposat en els dos partits de la sèrie contra el CBS Cambre en la primera jornada.

L’equip del Baix Llobregat ha guanyat el primer partit per 8-0 i el segon 7-0 en 5 innings. El Sant Boi s’ha mostrat sòlid a nivell defensiu i ofensivament ha estat molt encertat en els dos enfrontaments contra el conjunt gallec. Les jugadores de Xavi Civit han debutat a la Lliga Nacional amb bon peu.

Descans del Sant Boi la propera jornada. El partit següent és al camp del Dridma Rivas de Madrid el cap de setmana del 10 i l’11 d’abril.

Recomanacions personalitzades