El Santboià suma un punt a Tarragona

L’equip d’Agustín Vacas empata (2-2) al camp de la Rapitenca en la jornada 5 de Primera Catalana. El proper partit és contra el Vista Alegre a casa.

Imatge d’arxiu // Futbol Club Santboià

Nou empat del FC Santboià. Aquesta vegada ha estat al camp de la Rapitenca (2-2) en la jornada 5 de Primera Catalana. L’equip del Baix Llobregat té 5 punts a la classificació del subgrup 2A després de 4 partits jugats. El proper cap de setmana rep el Vista Alegre.

La primera part ha acabat 1-1. Becerra ha avançat els locals amb un xut creuat i Carlos Martínez ha empatat a pilota aturada després de rematar una falta llançada per Javi Lara. A la represa, els tarragonins s’han tornat a posar per davant per mitjà d’Andy i Óscar Vacas ha igualat de forma definitiva amb un tir ben col·locat des de fora de l’àrea.

El Santboià es col·loca amb 5 punts a la classificació del subgrup 2A. El proper partit és contra el Vista Alegre a casa. Aquest derbi del Baix Llobregat contra l’equip de Castelldefels podrà tenir públic a la graderia del Joan Baptista Milà. Un 50% de l’aforament de l’estadi, segons ha anunciat el club santboià a les xarxes socials oficials.

Fitxa tècnica

UE Rapitenca: Dan, Manel Subirats, Èric, Cotaina (Ricardo), Mata, Andy, Àlex Forés (Lladó), Matty, Pachu (Lleixà), Valcárcel i Becerra (Peke).

FC Santboià: Rafa Leva, Richard Martinho, Roger Peña, Carlos Martínez, Picolo, Gerard Rovira, Josele (Omar), Javi Lara (Alexander), Jota (Arnau Teixidor), Óscar Vacas (Carlos González) i Erbol.

Gols: 1-0, Becerra (min 8). 1-1, Carlos Martínez (min 21). 2-1, Andy (min 52). 2-2, Óscar Vacas (min 60).

Àrbitre: Marc Boleda Franco. Grogues a Matty, Èric, Mata i un membre del cos tècnic. Expulsió de Valcárcel (Rapitenca). Grogues a Carlos Martínez i Omar (Santboià).

Estadi: La Devesa.

Recomanacions personalitzades